Detoxifierea ficatului și a vezicii biliare — Doza de Sănătate

Detoxifierea fierei. Crizele de fiere – de ce le facem, cum se manifestă și cum le tratăm?

Conținutul

  detoxifierea fierei plasture pentru detoxifiere

  NET Stiri Realitatea Veritabilă uzină chimică, ficatul este centrul de protecție împotriva otrăvurilor, stăpâneşte metabolismul și face rezerve de energie. Asculta articol! Urmatorul articol Ficatul are un rol esențial detoxifierea fierei digestie și detoxifierea fierei asigurarea nutrienților către celulele corpului, dar și în detoxifiere, curățarea sângelui de toxine, metale grele, viruși, paraziți, etc.

  detoxifierea fierei

  Ficatul este ca un filtru primar al organismului pentru toxine, în timp ce rezervorul de stocare din apropiere, vezica biliară, stochează bila utilizată pentru digerarea grăsimilor.

  Atunci când se acumulează prea multă grăsime în ficat, bila poate căpăta consistența unui "nămol", ceea ce determină declinul funcțiilor ambelor organe.

  squamous papilloma colon

  Astfel spus, este foarte importantă detoxifierea ficatului în mod constant, pentru a evita supraincărcarea cu toxine. Ceai pentru întărirea ficatului și a fierei Ingrediente: - 50 g fructe de armurariu - 20 g rădăcină de păpădie - 15 g rădăcină de cicoare - 20 g frunze de detoxifierea fierei - 15 g anason Detoxifierea fierei de preparare: Se opărește 1 lingură de amestec de plante cu ml. Se acoperă recipientul, iar conținutul se lasă la infuzat pentru 10 minute, după care ceaiul se strecoară.

  detoxifierea fierei comprimate cloramfenicol

  Mod de administrare: Ceaiul se prepară zilnic, dimineața, la prânz și seara — câte 1 cană de ceai proaspăt, care se bea înainte de a mânca. Pentru a stimula funcționarea ficatului și a fierei, cura cu ceai ar trebui să dureze între 8 și 10 săptămâni.