Cătălin Voicu, dus cu ambulanţa la Penitenciarul Rahova

Înfrângere rectală

Conținutul

  Înfrângere rectală Cristiana TrifuMarți, 23 aprilieBiroul de presă al Penitenciarului Rahova a confirmat că Voicu a fost adus luni noaptea, în jurul orei 1,30, cu o ambulanţă de la Spitalul Floreasca şi a fost internat la Spitalul Penitenciarului Rahova, secţia chirurgie.

  prevenirea viermilor și paraziților la copii

  Cătălin Voicu va sta 72 de ore la Spitalul Penitenciarului Rahova, unde va fi supus unor investigaţii medicale, starea sa fiind în prezent stabilă. În schimb, omul de afaceri Marius Locic, condamnat la patru ani închisoare, s-a predat luni noaptea la arestul Poliţiei Capitalei.

  înfrângere rectală leacuri parazitare naturale

  Cătălin Voicu a fost internat la Spitalul Floreasca în cursul dimineţii de luni, iar în aceeaşi zi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv la şapte ani închisoare pentru înfrângere rectală de influenţă. Mircea Beuran a declarat atunci că Voicu s-a prezentat cu hemoragie rectală şi cu anemie.

  înfrângere rectală familial cancer heritability

  În acelaşi dosar, omul de afaceri Costel Căşuneanu şi fostul judecător Florin Costiniu au fost condamnaţi la câte patru ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de nouă ani.