Ce este fascioliasis și medicii generaliști pentru a identifica

Ouă fascioliasis

Ce este fasciita și cum să-l trateze?

Cea mai mare valoare pentru diferențierea speciilor individuale are un sistem de reproducere, deși cele mai multe trematode - hermafrodite, toate flukes - biohelminths, paraziti la om si animale. Organismele sunt de stabilire două fraier muscular - oral și abdominal. Ouă fascioliasis, cauzate de trematode, trematodozov menționată. Dezvoltarea cancer colorectal manifestations Este, ouă fascioliasis, schimbarea dublu de gazde.

Gazde intermediare pentru majoritatea trematode sunt diferite tipuri de crustacee, în organism, care are reproducerea parazitului în stadiul larvar. La schimbarea duble masterat sunt un pește gazdă ouă fascioliasis, crabi sau raci, organul care sunt puse în aplicare în mod activ larve opisthorchiasis, paragonimoze.

Trematodы – Trematode clasa - Descriere, Ciclul morfologie și dezvoltare

Seful final - un om și diferite animale câine, pisică, vulpe, negru, Otter si altele. Opystorhys — Cat noroc Opystorhys, sau Fluke pisica Opisthorchis felineusEste agentul cauzator al opisthorchiasis.

Lungimea parazit mm uneori până 19 mmlanceolate corp, alungit, pentru principal suzheno konychesky conc. La coada sunt două din cele patru- și cinci lobi testiculele, în partea de mijloc a corpului stă uterului, ouă umplute, care are o culoare maro închis, tot parazit gălbui, aproape transparent.

Liver fluke

Ouă pal, culoare gălbuie sau gri, foarte mic, Oval, cu coajă bine definite. Pe stâlp este redus capac cu un mic sul de coajă în jurul, la polul opus ouă fascioliasis află un cucui mic. In maturi sexual opistorhisov parazit în canalelor biliare ale ficatului, vezicii biliare si pancreasului gazdă finală.

O mulțime de ouă în bila ajunge la intestin și excretat în fecale în mediu.

Fiziopatologie

Dezvoltarea în continuare a parazitului este posibilă numai în rezervoare. Ouăle helminți sunt formate larve - miracidia, care vin din ele în corpul gazdei intermediare - o moluscă de apă dulce Bythynia leachi și transformate în sporociste, producătoare ouă fascioliasis, care migrează spre scoica ficatului. Dezvoltarea în continuare este posibil ouă fascioliasis introducerea activă a cercariile în gazdă suplimentar corpului - pește crapîn cazul în care encyst, transformându-se în metacercari mușchi, țesutului subcutanat.

Om altă gazdă definitivă infectate prin consumul de pește, metacercaria afectat slaboprovyalennoy, sărat, brut sau semi-coapte. În larvele de colon uman sunt eliberate din piei, și apoi prin comuna bilă și conductele pancreatice pătrunde în ficat, vezicii biliare, pancreas.

După săptămâni viermi ajung la maturitate sexuală și produc ouă. Organismul uman poate fluke parazit de mai mulți ani. Manifestarile clinice opisthorchiasis datorită sensibilizare la dezvoltarea alergiilor, acțiune mecanică parazit, ocluzie vasculară parazitează congestivă și infecție ulterioare, influență reflex asupra funcțiilor tubului digestiv, etc.

Diagnosticul opistorhoz set la detectarea ouă de helminți în fecale și conținutul duodenal. Corp-frunze in forma de parazit, roșiatic, translucid, puțin mai mare, decât Opisthorchis la 25 mmfront-end este mai extinsă, spate, unde testicule ramificate, rotunjit.

În partea de mijloc a corpului este uterului, ouă umplute; ymeyutsya RED fraier. Ciclul de parazit este similar cu ciclul de dezvoltare a gălbează Siberian. Oua klonorhisa ouă fascioliasis de asemănătoare cu ouăle Opisthorchis, este aproape imposibil de a le diferenția. Conform ouă fascioliasis recente, un examen microscopic detaliat o creștere mare în klonorhisa ou poate observa o proeminente capace coajă pe margini in forma de "umeraș".

Opystorhys – Cat noroc

Shell dur, gros, dur, în special pe, capac opus, care este separat de ou linia de lichidare precise. Capac superior, decât ouăle Opisthorchis. Ouă klonorhisa culoare aurie de lumină. Ouă fascioliasis klomorhoza diagnostic prezumtiv este plasat pe detectarea ouă de helminți în fecale sau conținutul duodenal, final - după ce a studiat tratamentul paraziților precipitat. Fluke ficat — Fluke gigant Fluke ficat Fasciola hepatica și Fluke gigant Fasciola removal of papilloma - Agenti patogeni, numit fascioliasis.

Omul este rară, parazitează în principal de diferite animale de fermă, în special rumegătoare. Fluke ficat formă de frunze- Dimensiune ouă fascioliasis, și dimensiunea gigant poate ajunge 70 mm.

eliminarea paraziților din organism în tablete clinici de tratament cu paraziti

Structura internă și ciclul de dezvoltare a acestor helminți similare. La sfârșitul șef al corpului emis o buză coracoid, care sunt ouă fascioliasis lângă două ouă fascioliasis. În treimea de mijloc a corpului sunt testiculele ramificate dificile, și în fața lor și stânga - ramificare staghorn ovar.

Direct în spatele fraier abdominal, în fața corpului, situat uter rozetă. Oua fasciolae foarte larg, Oval, bronza, cu dual-shell bine definit, au un capac și ciocni poli. In interiorul văzut numeroase celule galbenus. Paraziți Fasciola în hepatobiliare a ficatului a proprietarilor finale - bovine mari și mici, cai, oaie, porci, rozătoare, Uneori, o persoană.

Există cazuri de localizare de viermi în vasele de sânge la om, în globul ocular, sub piele.

Video: fasciolozei Localizare:  biliare hepatice se mișcă.

Durata de viață a acestor helminți la om de până la trei - cinci ani de. Gazda intermediara este scoica de apă dulce.

ouă fascioliasis medicină giardia pentru oameni

ouă fascioliasis Oua fasciolae vin cu bila în tractul digestiv, excretat cu fecale și ouă fascioliasis cadă în apă sau pe sol umed, în cazul în care se dezvolta larve - miracidia, că, ieșind din ouă, plutind în apă cu ajutorul cilia.

Dezvoltarea în continuare a parazitului are loc în corpul moluște-iaz, precum și în Opisthorchis. Infecție de animale și oameni Aceasta are loc în utilizarea apei din iazuri contaminate, mananca vegetație acvatică.

De la gut larve de Fasciola - adolescariae pătrunde fluxul sanguin sau prin peritoneul ficatului, în cazul în care, după trei sau patru luni, ajunge la maturitate sexuală și să înceapă să excreta ouă. Cursul clinic al fascioliasis distinge migrația acut fază a bolii, și cronică, cu dezvoltarea simptomelor de boli hepatice și hepatobiliare, manifestări ale sensibilizare, Uneori simptome de pancreatită, Apendicită, abcese, boala de ochi, ușoară, gât, datorită localizării în aceste organe fasciolae.

Epidemiologie

Diagnosticul fascioliasis se ajustate bazate pe detectarea de ouă de helminți în fecale și în conținutul duodenal. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare posibilitatea unei "tranzit" de ouă, prins în tractul digestiv, ca urmare a mânca ficatul animalelor infestate.

În aceste cazuri, exclus temporar din ficat de alimente, efectua studiu follow-up după zile. Dykrotselyy — Lancet Fluke Dykrotselyy, sau lanceolate Fluke Dlcrocoelium lanceatum infesteaza animalele canalelor biliare fermă bovine, oaie ; la om este rară.

Parazit albicios, Trupul lui este alungit, îngustează spre vârful. Extremitatea anterioară ouă fascioliasis corpului amintit, partea din spate este rotunjit. Lungimea parazit mm. Ouă destul de mic, Asimetric, Oval, cu un capac mic, la un pol, maro și coajă groasă ouă imature - gălbui.

Ce este fascioliasis și medicii generaliști pentru a identifica

Oul matur este larva cu doi vacuole mari ovale. Gazda intermediara este un melc de teren. Dezvoltare Ciclul dikrotseliya procedează în principal în același mod, cel al altor trematodelor, dar are unele caracteristici.

  • Oftalmologie Ce este fascioliasis și medicii generaliști pentru a identifica fascioliasis este o boală parazitară cauzată de viermeFasciola hepatica, si rareori Fasciola gigantica, care sunt capabile să infecteze animale ierbivore și persoanele care beau apă plante sau acvatice, cum ar fi Nasturel, care sunt contaminate cu chisturi, de asemenea, numit de metacercare.
  • Но не знаю, когда и .

Așa, moluscă miracidium în ficat se transformă în sporociste comanda, în interiorul căruia se formează o mulțime de dezbateri despre chisturi II, și apoi cercariile. Venind din sporocistele, cercariile pătrund activ în capilarele molusca pulmonar, unde encyst, mai multe piese lipite, formând echipe de chisturi. Dacă echipe mișcări respiratorii moluște chisturi sunt eliberate în mediul înconjurător și, împreună cu mucus rămână pe suprafața plantelor, care târăște scoica.

Animale, mananca iarba, înghiți cu echipe ei chisturi, din care sunt amplasate în viermi tineri duoden, ulterior migra în ficat. Pentru un om chisturi prefabricate pot obține de pe iarbă obiceiul de a păstra un fir de iarba in gura. Diagnosticul diskrotselioza este plasat pe detectarea ouă de helminți în fecale trebuie să fie conștienți de posibilitatea de a dezvălui tranzitului de ouă, În acest caz, studiul trebuie repetată.

Fluke pulmonar Fluke pulmonar Paragonimus westermani - Pathogen Paragonimiasis. Acest parazit în ouă fascioliasis de ou, ouă fascioliasis, 7- 13 Lungime mm, Ea are o coajă cu spini. De obicei prezența helmintice răsucite intestinului, extindere la capătul posterior al corpului. Testiculele ramificate cuplate sunt situate în treimea posterioară a corpului, pe partea stanga - ovar ramificat. Testiculele și ovarele sunt lobate structura. Uter subdezvoltat, Are forma unei bobine.

Profilaxie Fascioloza hepatică sau gălbeaza ficatului este o infecție parazitară cauzată de doi paraziți din clasa Trematodelor, genul Fasciola: Fasciola hepatica și Fasciola gigantica F. Transmiterea parazitului se face prin ingestia de apă sau alimente plante acvatice contaminate cu ouă.

Oua Fluke pulmonar Oval, mare, galben-auriu sau maro, umplut cu celule galbenus mari, Ei au ouă fascioliasis capac distinct, care se formează în jurul proeminenței capacul așa cum este împins în ou. Ciclul de dezvoltare a gălbează pulmonar Ouă fascioliasis ajunge la schimbarea celor trei proprietari.

Seful final - un om, câine, pisică, porc, porc sălbatic, leopard, tigru, Uncie, pisica sălbatică. Principalul gazda intermediara - o scoică de apă dulce, optional - Cancer. Intestinele de larvele gazdă final sunt eliberate din coajă, penetra peretele intestinal în cavitatea abdominală, iar apoi prin deschidere și în pleură pulmonar, în cazul în care intsistiruyuteya în bronhii mici.

În afară de, viermi adulti pot invada ganglionii limfatici, creier, pancreas și alte organe. Lung ouă Fluke se găsesc în spută, și datorită unei posibile ingestia poate fi detectat în materiile fecale ale pacientului.

ouă fascioliasis

Metagonimus Metagonimus Metagonimus un gawai - Metagonimoza Pathogen. Această lungime mic parazit Oua megatonimusa Formularul limonoobraznoy, simetric, o piele subțire neteda. Capacul apartament este separat de restul linia subțire plat ou, La polul opus este un cucui.

Tot Ce este fasciita și cum să-l trateze?

Dezvoltarea parazit are loc cu participarea finala om, câine, pisică, porc, mouse, vulpe, pesetsintermediar gasteropod și mai departe Mulți pești de apă dulce proprietar. În corpul larvelor de pește sunt scale, branhii, Plavnik, mușchi.

Fascioliasis la bovine

O persoana infectata prin consumul de pește insuficient gătite. Viermi adulti sunt paraziti in intestinul subtire, cauzând inflamație și severă, Diaree Thrust. Diagnosticul metagonimoza Aceasta se face prin detectarea de ouă în fecale.

  1. Pastile de parazit la om pentru prevenire
  2. Это была ересь - и в прежние времена сам Джезерак осудил бы эти слова как ересь.

  3. Medicamente moderne pentru viermi pentru copii
  4. Легенда -- и это только легенда -- повествует о том, что мы заключили с Пришельцами некий пакт.

  5. От Джезерака останется лишь галактика электронов, замороженных в глубинах кристалла.

  6. Sintomi iniziali papilloma
  7. Hpv virus wie ubertragbar

Nanofiet Nanofiet Nanophyetus schi conduce iowi - Nanofietoza Pathogen. Ouă fascioliasis noroc foarte bine 0. Oua nanofieta mare, Oval, gri sau gălbui, conțin celule ouă fascioliasis mari, au un capac, coajă similar cu ouăle largi tenie. Nanofiet parazitiruet Intestinul subțire uman, câini, pisici. Ouăle se excretă în fecale ale gazdei definitive.

Ouă fascioliasis larvar de nanofieta dezvoltare Aceasta are loc în corpul de gasteropode gazdă intermediară și pești de apă dulce gazdă suplimentar. Diagnostic făcută pe baza de detectare a ouălor de helminți în ouă fascioliasis. Schistosoma sunt agenții cauzatori schistosomiasis - Boli, răspândită în țările cu un climat cald.

Ciclul de schistosomes veniturile cu schimbarea gazdă intermediare, care sunt moluște.

Video: fasciolozei

Paraziți tineri migrează la corpul gazdei și să ajungă venele abdominale, care se dezvolta in viermi adulti. O persoana infectata cu schistosomiasis în timp ce înot sau lucrează în iazul infectate, precum și consumul de apă al unei.

Ouă, femei amânat în vasele ouă fascioliasis sânge, sânge în ouă fascioliasis, penetra peretii vaselor și introduceți lumenul intestinelor sau a vezicii urinare si organelor genitale. Pe parcursul promovarea ouălor expuse la leziuni tisulare mecanice prelungite și acțiunea enzimelor proteolitice ale parazitului, ceea ce creează premise pentru dezvoltarea de neoplasme benigne și maligne.

La om, trei tipuri de schistosomes parazitare: Shystosoma krovyanaya Schistosoma haematobium ; Schistosoma japoneză Schistosoma japonicum. Fluke sânge — Shystosoma krovyanaya Fluke sânge Schistosoma haematobiumparaziteaza vasele de sânge ale vezicii urinare, Este agentul cauzator de schistosomiasis urinar. Lungimea parazit masculin 12 14 mm, feminin - up 20 mm. Uter parazit conține oua mari fusiform incolor, fără capace, cu un vârf la unul din capete. Cystoscopy dezvăluit umflaturi shistozomatidnye grupuri de ouă și pete "nisip" ouă calcifiate.

Blocarea ureter poate provoca hidronefroză. Femeile format creșteri polypous pe mucoasa ouă fascioliasis, col uterin, uretra fistula și perineului, pietre vezicii urinare. Diagnostic Aceasta se face prin detectarea ouă fascioliasis urina de ouă ouă fascioliasis date cystoscopy; Testele serologice folosite - testul cu cercariile, reacție indirectă aglutinare cu un antigen de la cercariile, ouă, ficat afectat crustacee.

ouă fascioliasis hpv vescica sintomi