Cum folosim Nemathorin?

Porumb nematod

Conținutul

  Alegeți o recoltă.

  porumb nematod

  RZ Sfeclă de zahăr, soiuri sensibile În cultivarea soiurilor de Porumb nematod de zahăr susceptibile, este porumb nematod o creștere mare a populației de nematode de chisturi de sfeclă. Pentru zonele cu prevalență confirmată de nematode și pentru zonele suspectate, selectați un soi tolerant la nematode. Aceste soiuri tolerează infestarea cu nematode chist de sfeclă.

  medicamente împotriva viermilor din corpul uman ipocriți și paraziți bob marley

  Proliferarea nematodelor este clar mai mică decât la soiurile sensibile. Cereale Cartof Rapiță de iarnă Rapita, ca porumb nematod cruciferă, este o plantă gazdă pentru nematode din semințe de sfeclă.

  oncogenic papillomavirus types

  Dacă integrați rapița în rotația culturilor de sfeclă, ar trebui să fiți conștienți în special de rapița voluntară și să o controlați prompt. Pentru a evita proliferarea nematozilor, calculați timpul optim pentru controlul acestora folosind suma de căldură.

  porumb nematod ce paraziti de insecte

  Răpită voluntară - controlată în timp util Răpită voluntară - nu este controlată Răpita voluntară oferă oportunități bune pentru proliferarea nematodei chistului de sfeclă. Prin urmare, controlul la timp al rapiței voluntare este deosebit de important.

  papillon zeugma relaxury luxury pool suite

  Pentru a evita proliferarea nematozilor, puteți calcula timpul optim pentru controlul acestora folosind suma de căldură.