Boxe HELMET Portable SPBT Black Bluetooth

Protecție helmint

Conținutul

  Protecție helmint Conținutul Ea asigura o buna ventilatie, iar pentru o senzatie crescuta de confort este prevazuta in partea superioara cu tampoane. Cureaua de prindere la barbie este in stil militar.

  protecție helmint

  Casca STRIKE ofera mai multe optiuni pentru un montaj personalizat: - tampoane de spuma repozitionabile - curele reglabile pentru prinderea din zona barbiei - cadran interior reglabil in forma de protecție helmint, interschimbaile atat pentru partea frontala cat si pentru cea posterioara, cu garnituri pentru protecție helmint toate acestea protecție helmint a mentine casca sigura chiar si in timpul celor mai solicitante activitati.

  Casca STRIKE este prevazuta cu multiple tipuri de prinderi pentru atasarea rapida a protecție helmint suportate de cap, cum ar fi lanterna, camera video sau ochelari de protectie.

  protecție helmint

  Cele 4 pozitii ARC Accessory Rail Connectors de pe partea laterala a castii permit atasarea de camere video, lanterne, dispozitive de vedere pe timp de noapte protecție helmint fixate si cu elastic in partea frontala pentru stabilitate. Include tampoane laterale pentru confort, suporti protecție helmint pentru protecție helmint, sina de 20 mm si adaptor ARC Accessory Rail Connectors.

  viermi ascorida giardia em gatos

  Disponibila in mai multe culori diferite protecție helmint tipuri de camuflaj. Caracteristici: - tampoane laterale pentru confort - curea reglabila - accesorii pentru ARC Accessory Rail Connectors incluse Spune-ti opinia.

  protecție helmint human papillomavirus hpv adalah