Vierme, găsit într-un sandviș vândut în incinta unei școli din Bihor - FOTO - Gândul

Vierme bihor

Conținutul

Vierme găsit în sandwich-ul unui elev din Bihor, cumpărat de la magazinul din incinta colegiului la care învaţă Publicat pe Un elev de la Colegiul Tehnic "Alexandru Roman" din oraşul Aleșd, judeţul Bihor a descoperit un vierme în sandwich-ul pe care l-a cumpărat chiar din chioșcul aflat în incinta unităţii de învăţământ.

vierme bihor papilloma virus uomo sterilita

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au închis magazinul și i-au sancționat pe proprietari cu 10 mii de lei. Elevul şi-a cumpărat într-o pauză, un sandwich cu carne, cartofi şi varză de la chioşcul din curtea şcolii.

A apucat să mănânce mai bine de jumătate când a observat un vierme. Articolul continua dupa recomandari Valeria Vasile, vierme bihor Colegiulu iTehnic "Alexandru Roman": Am transmis o notă de serviciu catre toate clasele după care am specificat ca elevii să nu mai folosească produsele de la acest chioşc şi să-şi aducă pacheţelul de acasă sau din alte surse.

tipuri de gazde parazite parazitii stirile de la ora 5

Imediat după incident, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au închis chioşcul. Giani Bura, comisar-şef adjunct, OJPC Bihor: Am desfăşurat o acţiune de control la chioşcul alimentar, operatorul economic a fost sancţionat cu Elevii spun că nu ar fi pentru prima dată când au avut parte de surprize după ce şi-au cumpărat mâncare de la chioşcul din curtea colegiului.

Firma vinde mâncare şi sucuri la chioşc plăteşte chirie pentru spaţiu la primărie. Ioan Todoca, primarul oraşului Aleşd: Noi am închiriat acel spatiu la operatorul economic care este acolo.

vierme bihor papilloma sotto l occhio

Probabil că o să renuntam dacă se adevereste că a fost mâncare stricată. Inspectorii OPC ar fi găsit mai multe nereguli în cadrul chioşcului, de la mâncare depozitată necorespunzător, cum ar fi maioneză ţinută la vierme bihor camerei, până la mizerie.

human papillomavirus in swedish

Reprezenzanţii firmei nu au putut fi contactaţi pentru vierme bihor punct de vedere. Inspectorii OPC au anunţat că în perioada următoare vor face controale în toate magazinele școlare din judeţul Vierme bihor.

crijevni paraziti kod psa removing papilloma from tongue