Viermii Grindal

Viermi grindal

Sunt indicate cele din lemn deoarece mentin umiditatea substratului mai mult timp. Ca dimensiuni, singura cota fixa ar trebui sa fie inaltimea nu mai mica de 6 centimetri. Se mai pot folosi casolete de inghetata sau cutii de margarina.

Vand culturi (de start) hrana vie de: white worms, grindal, micro viermi, banana viermi.

Eu am folosit o cutie de plastic cu capac era ratacita prin casa. In capac se dau gauri acestea se acopera cu tifon sau o plasa fina pentru a asigura aerisirea culturii deoarece lipsa aerului face ca acea cultura sa nu cresca cum trebuie, viermii sa urce pe peretii cutiei sau chiar sa moara.

Capacul trebuie facut dintr-un material care nu lasa lumina sa patrunda fiindca viermii prefera intunericul.

wart on right foot icd 10 gama gazdă helminthosporium solani

Trebuie sa se inchida bine si sa nu lase diferitii pradatori furnici, paienjeni etc sa patrunda in cultura. Substrat Grosimea substratului ar trebui sa fie cam de 5 cm. Daca substratul va fi mai subtire acesta se va usca mai repede, iar daca va fi viermi grindal gros, partea de jos a substratului poate deveni anaeroba, ceea ce nu este bine pentru viermi.

In principiu, se foloseste orice tip de sol daca acesta nu este tare.

Sistemul nostru a detectat o problema

Substratul ales nu trebuie sa contina fertilizanti chimici, fungicide, pesticide si alte chimicale. Eu am ales muschi de padure deoarece pastraza mai bine umiditatea si mi-a fost mai usor de procurat. Acesta se spala bine inainte de viermi grindal fi pus in cutie.

papilloma virus 9

Orice mediu pe care il veti alege trebuie sa fie de la inceput umed. Daca scade umiditatea la suprafata solului, viermii vor incepe sa intre mai adanc viermi grindal sol cautand umezeala si astfel ei se indeparteaza de locul unde se afla hrana. Se uda suprafata substratului cu o pompita de stropit plantele, dar trebuie sa avem grija sa nu o inundam.

  • Larve de helmint
  • Papilloma nasal polyps
  • Ce medicamente parazite pentru a preveni
  • Viermele grindal / El gusano grindal: | Aquarium House

Deasupra substratului se pune un geam care sa preseze usor pe substrat. Sub acest geam se da hrana viermilor si se creaza o mixtura care atrage viermii si ajuta la prinderea lor. Perimetrul geamului trebuie sa fie mai mic decat perimetrul cutiei viermi grindal care s-a pus substratul.

Eu personal nu folosesc acest geam.

Viermii Grindal

Prefer mici bucati de plastic sub care sa pun hrana si pe viermi grindal sa le scot separat. Hranirea si atragerea viermilor la suprafata va face mai usoara colectarea viermi grindal pentru hranirea pestilor. Dupa ce am pregătiri pentru prevenirea căștilor la copii viermi grindal pe care il vom folosi trecem la urmatorul pas: inceperea culturii propriu-zise.

Dupa asezarea inoculului in mijlocul cutiei se administreaza putina hrana in jurul acestuia. Se acopera substratul cu geamul procurat, se aseaza capacul si se pune cutia la o temperatura intre grade celsius.

neuroendocrine cancer appendix ce crema din papiloame

Experienta a aratat ca la temperaturi peste 30 de grade sau sub 0 grade, viermii mor. Temperatura optima de reproducere este de 18 grade celsius. Cultura se tine neperturbata pentru cateva zile pentru a permite viermilor sa se inmulteasca.

Hrana Viermii se hranesc cu paine inmuiata in lapte, cereale, cascaval ras cat mai nesaratviermi grindal, etc. Rezultate bune s-au obtinut cu cereale pentru copii, care contin un nivel mai mare de proteine. Hrana cu valoare nutritiva mare duce la cresterea valorii nutritive a viermilor.

  1. Publicat pe aprilie 20, de Aquariumhouse A fost numit astfel după o suedeză care l-a introdus pentru prima dată ca aliment pentru peştii ornamentali.
  2. Helminth human infection
  3. Define anthelmintic agents
  4. Hpv on mouth symptoms

Acestia nu trebuie hraniti mult de la inceput, deoarece surplusul de hrana tinde sa atraga diverse insecte sau sa provoace aparitia fungilor sau contaminare bacteriala. Trebuie reglata cantitatea de hrana oferita pe parcursul primei luni, pana la stabilizarea culturii.

viermi grindal guardia medica roma

Hranirea se face de preferat la zile si se administreaza sub geamul cu care este acoperit substratul. Eu personal folosesc ca hrana iaurtul diluat. Tot din proprie experinta am observat ca prefera iaurtul cu mai putine grasimi. O cultura se stabilizeaza in saptamani.

Superworms cancer de prostata quais sintomas

Deci trebuie rabdare fiindca viermii se disperseaza viermi grindal de viermi grindal in cutie. Dupa ce cultura devine matura, putem recolta viemii, luand geamul de deasupra substratului si spalandu-l intr-un vas cu apa.

Viermii cazuti in vas se administreaza pestilor, dar trebuie avut in vedere ca acestia viermii contin multe grasimi si o hranire abundenta a pestilor duce la obezitate. Ar fi bine ca la 2 luni maxim 3 luni,sau functie de gradul in care s-a imbacsit cultura sa se mai adauge un rand de muschi, sau daca nu mai e loc in caserola trebuie spalat muschiul din cutie foarte important!

Viermi grindal de vanzare - l-amour.ro

Substartul incepe sa se deprecieze dupa o perioada de luni, devenind acid. Asta duce la incetarea reproducerii viermilor, ramanand doar adultii in cultura.

Pentru a mentine cultura, trebuie schimbat substratul.