Body massage

Ce inseamna body massage? Relaxare deplina sau o tehnica strict erotica? Raspunsul: ambele. Prin masaj obtii o stare de bine, o sanatate de fier dar si o senzatie aparte. Prin body massage fiecare centimetru de piele este rasfatat si atins cu senzualitate. Pentru noi body massage inseamna emotie si relaxare. Pe langa starea de moment, aceasta tehnica aduce un numar insemnat de beneficii. Asadar, lasa-ti inhibitiile acasa si vino sa incerci o emotie unica. Pune-ti in miscare simturile!
Atingerile cu tenta erotica pot face minuni. Nu intamplator, body massage-ul este folosit din cele mai vechi timpuri, ca o terapie sexuala de mare efect. Acest tip de masaj stimuleaza libidoul si imbunatateste stimulii senzuali.
Stresul poate dauna grav fertilitatii si vietii de cuplu. Cum? Tensiunile la nivel psihic si starea de incordare fac din viata sexuala un adevarat calvar. Cand apetitul sexual scade acesta trebuie mentinut la un nivel optim prin intermediul alternativelor. In cazul de fata, alternativa poarta numele de body massage.
Prin body massage iti descatusezi simturile, iti recastigi pofta de viata si nu in ultimul rand, pofta de sex.
De ce sa iti vezi partenerul nesatisfacut cand poti sa iti imbunatatesi performantele? Te asteptam la salonul nostru pentru o initiere in ale senzualitatii.
Body massage-Placerea prin atingeri interzise
Atractia dintre un barbat si o femeie se datoreaza, la nivel fiziologic, hormonilor specifici pe care ii secreta, insa, nu totul se rezuma la planul fizic.
Lucrurile profunde sunt dincolo de simtaminte si dincolo de cuvinte. Pentru atingerea armoniei, apetitul sexual trebuie stimulat si imbunatatit constant, astfel incat acesta sa nu ramana doar la statiul de carnal.
Cum iti stimulezi apetiul sexual? Prin intermediul unor tehnici vechi de milenii. Balansul intre sprit si emotii se obtine doar prin intermediul atingerilor senzuale.
Body massage-ul urmareste atingerea echilibrului perfect intre corp, mine si spirit. In urma practicilor de acest gen, corpul este stimulat sa ofere placere…prin placere.
Masajul prin intermediul corpului sporeste fertilitatea, relaxeaza muschii, imbunatateste activitatea cardiaca si detoxifiaza organismul. Body massage-ul implica toate partile corpurile, de la varful degetelor pana la varful firului de par.
Efectele benefice se vad chiar dupa prima sedinta iar dupa cateva luni, se poate constata o imbunatatire considerabila a calitatii vietii, in general. In plus, body massage-ul creste tonusul fizic si pishic, creand o stare de bine si un apetit sexual desavarsit.
L’amour-Atingeri si mangaieri senzuale. Tu poti sa rezisti tentatiei?
L’amour este mai mult decat un salon de masaj erotic. Aici erotismul se impleteste armonios cu senzualitatea..totul intr-un cadru intim, rafinat, sexy si foarte provocator.
Maseuzele noastre, frumoase si apetisante, vor face ca fiecare centimetru al corpului tau sa fie rasfatat. Te vom face sa plutesti si te vom elibera de tensiune. Cum? Prin atingeri incendiare cu sanii si fesele. Cu alte cuvinte, maseuzele noastre isi folosesc nu doar mainile pentru a te relaxa, ci intregul corp-un corp uns cu uleiuri parfumate.
Sanii voluptosi te vor mangaia si iti vor resuscita simturile. Fesele iti vor trezi chiar si cele mai interzise dorinte si te vor elibera de tensiunile acumulate. Prin aceasta practica iti vei cunoaste adevarata energie sexuala si vei fi ajutat sa ajungi la cele mai intalte performante de natura sexuala si spirituala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *