Despre Noi

Situat foarte aproape de Intercontinental, L-amour este un salon de masaj erotic in Bucuresti, locul in care vei simti senzualitate, stil, eleganta, rafinament si sarm. Inca din antichitate, masajul erotic era considerat una din cele mai importante surse de relaxare a sufletului, cat si a trupului. L-amour Masaj, va ofera servicii la cele mai rafinate standarde ..salonul L-amour masaj erotic.

Plecand de la premiza ca fiecare persoana este unica, L-amour Masaj va intampina cu o gama variata de masaje, pentru a asigura relaxarea dvs, dar si fanteziile fiecaruia. Va asteptam la salonul L-amour pentru a va convinge singuri!

L-amour cuprinde diverse pachete de masaj erotic body: special create pentru a transpune conceptul de masaj erotic intr-o alta dimensiune, ridicand placerea la cel mai inalt nivel al pasiuni.
Va poate rapi din rutina zilnica, oferindu-va o atmosfera relaxanta si intima, intr-un mediu exotic animat de atingerile unor fete senzuale, care prin experinta si sarmul lor,va vor face sa va simtiti cu adevarat exceptional.

Despre Masaje:

Credeţi că ştiţi totul în materie de sexualitate? Mai gândiţi-vă, oricând puteţi afla ceva nou! Întotdeauna există loc de mai bine : www.l-amourr.ro

Avand in vedere ca exista foarte multe tipuri de masaj, care ti se potriveste cel mai bine?
Masajul erotic si arta body masajului sunt inspirate din tehnicile de meditatie si exprimare a sexualitatii specifice filosofiei hinduse si orientale si depasesc, prin intensitate si complexitate, un simplu masaj de relaxare.

Masajul erotic trebuie facut si primit cu multa daruire si tandrete pentru a se putea atinge apogelul in materie de relaxare si placere erotica. Pe langa relaxarea si starea de bine pe care ti-o ofera masajul clasic, o sedinta de masaj erotic poate oferi orgasme multiple, relaxare deplina pentru muschii pelvisului si placere intensa care persista toata ziua.

Printre beneficiile aduse de masaj se numara diminuarea stresului fizic si emotional, reducerea durerilor, imbunatatirea imaginii de sine, mai multa energie, imbunatatirea flexibilitatii, imbunatatirea circulatiei sangelui, frecventa cardiaca redusa, scaderea tensiunii arteriale si micsorarea efectelor depresiei.

Toate acestea sunt un rasfat pentru corp si suflet, extrem de benefice pentru relaxarea dumneavoastra, care duc la cresterea vitalitatii, eliberarea de inhibitii si aducerea focului pasiunii in viata dumneavoastra.
Rafinamentul domnisoarelor noastre si locatia de vis, te invita intr-o atmosfera intima si discreta,unde resfatul, dorintele, placerile si fanteziile tale vor deveni realitate prin tehnicile masajului erotic.

Cadrul intim si relaxant, masajul de calitate oferit de maseuze calificate, respectul si frumusetea cu care vei fi inconjurat, va vor face sa apelati la serviciile salonului nostru.
Standardele noastre, in ceea ce privesc maseuzele: bunul gust, discretia, eleganta, rafinamentul creat intr-un ambient, va vor face sa va simtiti cu adevarat exceptional, sa visati in tacere, la muza care va mangaie inima, uitand de lume .

Masajul erotic oferit de maseuzele noastre, romantismul, tandretea, pasiunea si seductia sunt incurajate de lumina calda a lumanarilor, care va vor invalui trupul, acordurile muzicii lente si al soaptelor fierbinti, dar si miresmele afrodisiace emanate de uleiurile calde si lotiunile noastre atent alese pentru deplina dumneavoastra satisfactie.

Un masaj nud , lumanari aroma terapie, o betie de simturi, intr-o companie intima veti simti atingerile tandre, ce va vor mangaia trupul obosit, veti auzi ganduri asternute in soapte care vor atinge sufletul amortit.Vei vrea ca aceste momente, sa dureze o vesnicie si vei fi surprins de modul in care finalul nu este decat un prilej L-amour.

Maseuzele o sa va aduca zambetul, satisfactia, placerea, implinirea, eroticul in, sufletul si mintea dumneavoastra.

Serviciile oferite in cadrul saloanelor sunt atat de variate, incat este greu sa se aleaga sedinta care vi se potriveste si care va va aduce pe culmile placerilor.

Dusul, masajul de relaxare, body masajul, masajul erotic si finalizarea sunt incluse in cadrul sedintei. Este recomandat dusul inainte si dupa masajul erotic.

Cel mai interesant efect al uleiurilor volatile naturale este insa cel asupra sistemului nervos, prin starile pe care aceste arome le pot induce. Alese si folosite cu abilitate la timpul potrivit, acestea ne pot ajuta foarte mult in crearea ambiantei dorite, in amplificarea starii de sanatate, in generarea unor senzatii si stari agreabile in sfera aparent greu de influentat a psihicului si mintii.

Provocarea fiorilor de placere asupra intregului corp si inlaturarea barierei imaginare a fiecaruia dintre noi, sunt principalele caracteristici ale masajului erotic. Aceasta este, de fapt, insemnatatea eroticului, o lume unde oricine poate „gusta” din fructul interzis al pasiunii, o lume a dorintelor realizabile si a tabu-urilor spulberate.

Masajul este distractie si terapie in acelasi timp, placerea de a ne percepe, bucuria de a ne insanatosi de dureri ale trupului, dar si ale mintii care se nasc in special din indiferenta, din nepasare fata de noi. Tot asa si trupul tau neingrijit te atentioneaza prin tortura.

Masajul impune atentie sporita la fiecare gest, asa incat sa nu existe senzatii de inconfort. Body masajul poate fi util in probleme de ejaculare precoce sau frigiditate. In principiu, masajul senzual zice ca barbatul musai sa reziste in fata tuturor senzatiilor oferite, de aceea unele disfunctii sexuale isi pot vedea o cale de ameliorare. Pentru femei, multitudinea de senzatii, neintalnite pana acum, le poate face sa-si redescopere propriul trup si sa capete incredere in ele.