Masaj de relaxare

Stresul si statul la birou pot dauna grav sanatatii. Cele peste 6 ore petrecute in fata calculatorului, facand nicio miscare, inseamna un minus pentru sanatate. Starea de tensiune la care organismul si psihicul sunt supuse un timp indelungat poate fi eliminata prin relaxare. Nimic mai mult! Asadar, invata sa te relaxezi si invata sa-ti acorzi atentie…o atentie care iti poate schimba stilul de viata si modul de relationare cu cei din jur.
Chiar daca pare o nimica toata, relaxarea este o provocare pentru majoritatea dintre noi tinad cont de ritmul alert in care ne traim realitatea. Atunci cand grijile de zi cu zi ne apasa pe umeri, trebuie sa apelam la metode alternative de relaxare. Mai exact, sa incercam beneficiile pe care masajul de relaxare ni le ofera.
Folosit de mii de ani, masajul de relaxare acorda alinare durerilor, reda spiritul, aduce confortul si mareste energia. Pe scurt, masajul este metoda prin intermediul careia ajuti corpul si psihicul sa lupte impotriva celui mai mare dusman: stresul.
Daca te simti coplesit de responsabilitati, de grijile cotidiene.. ia o pauza, respira adanc si lasa-ne sa-ti redam echilibrul. Cum? Prin masajul de relaxare-o tehnica fara nicio tenta sexuala sau erotica.

L’amour: mentine-ti starea de bine! Ce trebuie sa stii despre masajul de relaxare.

In intretinerea starii de sanatate un loc aparte il ocupa masajul de relaxare. Atunci cand durerile de spate te impiedica sa desfasori activitati banale, este timpul sa iei atitudine. Nu, nu este vorba de nicio reteta medicala si nici de vreo interventie costisitoare, ci pur si simplu de un masaj de relaxare.
Masajul este un termen general pentru actiunea de presare, frecare si manipulare a pielii, a muschilor, tendoanelor si ligamentelor.
Prin intermediul masajului intregul corp se relaxeaza si isi recapata energia. In plus, efectuat regulat, masajul poate ajuta la mentinerea unei sanatati de fier. Mai exact, masajul ajuta corpul sa elimine toxinele, imbunatatind circulatia sangelui si a limfei.
Pe termen lung, masajul poate sa elimine stresul, anxiestatea si depresia. Cu alte cuvinte, masajul are efect si asupra psihicului si a spiritului.
Masajul de relaxare se adreseaza tuturor celor care desfasoara diverse activitati fizice solicitante, dar si persoanelor sedentare. De asemenea, masajul este recomandat si celor care vor sa se recupereze rapid dupa o accidentare sau in urma unei operatii chirurgicale.
Care sunt beneficiile masajului de relaxare?
imbunatateste functionarea aparatului cardiocirculator
creste flexibilitatea articulatiilor
reduce spasmele si crampele
creste elasticitatea pielii
elimina oboseala accentuata
imbunatateste functionarea aparatului respirator
imbunatateste functionarea organelor interne
scurteaza travaliul femeilor insarcinate
calmeaza durerile
contribuie la o stare generala de bine
creste pofta de viata
In cadrul salonului nostru gasesti maseuze experimentate si bine instruite in tainele masajului de relaxare. Prin intermediul lor vei scapa de starile de incordare si iti vei recastiga echilibru interior. Pe scurt, maseuzele L’amour te vor face sa plutesti! In sedintele de masaj utilizam roci vulcanice, ceea ce garanteaza vindecarea leziunilor.
Masajul de relaxare este un ¨instrument¨ esential de ingrijire a sanatatii.
Te invitam la o experienta relaxanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *