Masaj erotic

Omul poate atinge culmile supreme doar prin practici sexuale. Nu o spunem noi, o spun marii filosofi si invatatori antici, cei care au descoperit armonia perfecta intre corp, spirit si minte: sexul si practicile sexuale. Masajul erotic este practicat inca din cele mai vechi timpuri si are ca scop cresterea libidoului si imbunatatirea starii generale. Privit de multi ca un subuiect tabu, masajul erotic ofera rezultate cu adevarat vizibile. Pentru asta, important este sa te eliberezi de inhibitii si de tot ce ar putea sa-ti limiteze viziunea asupra placerii desavarsite.
Sexul inseamna uniunea fara echivoc dintre un barbat si o femeie. Pe langa semnificatia strict carnala, sexul inseamna descoperirea eu-lui si atingerea starii de beatitudine. Pentru fericirea deplina ai le indemana masajul erotic.

Viata de cuplu implica daruire, emotie si placere. Din pacate, sexul este interpretat ca fiind o nevoie hormonala si nu una de natura sprituala. Asa se face ca, impotenta apare la varste din ce in ce mai fragede. Pentru a evita blocajele de natura sexuala, maestrii in arta iubirii recomanda masajul erotic.

Descatuseaza-ti simturile. Elibereaza-te de inhibitii. Vibreaza si lasa-te sedus.
Cand spui ¨masaj erotic¨ spui relaxarea in forma cea mai pura. Aceasta forma de masaj este inspirata din tehnicile de meditatie si exprimare a sexualitatii specifice filosofiei hinduse si orientale si depasesc, prin intensitate si complexitate, un masaj de relaxare.
Prin masajul de relaxare te relaxezi si.. atat. Prin masajul erotic iti descoperi cele mai ascunse si ¨atrofiate¨ simturi, fie ele de natura sexuala ori spirituala.
Contactul ¨piele pe piele¨ stimuleaza eliberarea de oxitocina-hormonul sexual al dorintei. Astfel, apetitul sexual este ¨resuscitat¨ si pus in valoare. Mai mult decat atat, masajul erotic ajuta la mentinerea unei sanatati optime. Nu este un secret faptul ca prin masaj, corpul iti regenereaza simturile si isi recapata echilibrul. Functiile respiratorii si circulatorii sunt stimulate, la fel si activitatea musculara.
Masajul erotic este un masaj complex si face parte din initierea in arta senzoriala. Stimularea poate incepe cu tehnici preluate din masajul de relaxare, insa un masaj erotic se realizeaza cu tot corpul, inclusiv sani, par si fese.
Masajul erotic este o tehnica de relaxare si vindecare. De ce vindecare? Acest gen masaj vindeca sufletul si pofta de viata. Stimuland libidoul, masajul erotic tinde sa aduca un plus in viata sexuala si in performantele de natura erotica. Rezultatul? O placere incontestabila!
Stimularea organelor sexuale prin masare se realizeaza doar de catre persoanele cu pregatire in domeniu.
L’amour-Fii pregatit pentru senzatii corporale unice!
Nu oricine poate sa faca un masaj erotic ca la carte si nu oricine poate sa se bucure de un astfel de masaj. Pentru ca experienta sa fie una benefica pentru intregul organism, vino la salon L’amour si lasa-te sedus, relaxat si eliberat.
Uita de orice retinere si lasa-te pe mana maseuzelor noastre dezinhibate. Frumusetea fetelor te va fascina si te va ajuta sa te eliberezi de orice constrangeri. Masajul se face in zona intima cu trupul maseuzei nud peste al tau! Punctele energice ale corpului sunt stimulate in timpul acestui proces, producandu-se astfel, conexiunea intre inima si centrul energetic sexual.
Maseuzele sunt experimentate in tehnicile masajului erotic, astfel ca sedinta iti va trezi simturi si senzatii noi..si foarte intense!
Obtii in urma masajului erotic nu doar placere ci si o stare de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *