Viermii Plati Trematodele Trematoda

Platyhelminthes sporocistice. Încărcat de

Lancet în formă de trematode Ce este sau cine este o gazdă intermediară? Gazda intermediară este o insectă, un animal sau o persoană al cărei organism dă parazitului ocazia de a locui în stadiul larvelor. În interiorul gazdei intermediare, reproducerea asexuată. De exemplu, corpul uman oferă un habitat temporar pentru plasmodium malaric, echinococ și alți paraziți.

Cu toate acestea, platyhelminthes sporocistice fiecare organism în care parazitul a vizitat diferite stadii de dezvoltare este considerat gazdă intermediară. Acesta este numele numai a unui animal, trecerea prin organism a căruia este o condiție indispensabilă pentru trecerea la următorul ciclu de dezvoltare a paraziților.

Viermii Plati Trematodele Trematoda

Cum se comportă parazitul în corpul gazdei intermediare? Comportamentul larvelor în mediu intermediar este împărțit în trei tipuri: Organismul intermediar pregătește larva pentru transferul către gazda finală. În acest caz, nu există o dezvoltare notabilă a acestuia. Platyhelminthes sporocistice exemplu frapant sunt tripanosomii, care se dezvoltă în organismul mamiferelor, cu intepatura cad la proboscis cu sânge, platyhelminthes sporocistice formei intestinelor insectelor și sunt transmise la următoarea muscatura platyhelminthes sporocistice alt mamifer.

  • Unguent după îndepărtarea papilomelor
  • Cum se dezvoltă viermi plat ?. Caracteristicile generale ale viermelui

Al doilea tip de comportament este observat în corpul gazdei intermediare, unde paraziți variază semnificativ, dar nu se înmulțește. La ieșirea din organism, numărul de paraziți care au intrat în el nu crește.

Viermi de parazit Slide 6 Viermii, atunci când se hrănesc, emit substanțe toxice în corpul gazdei, care sunt instantaneu absorbite în sânge, răspândite prin țesuturile gazdei, afectând sistemul său nervos și alte organe vitale. Elminti cu care o persoană se infectează atunci când mănâncă carne de porc și carne de porc, precum și pește, afectate de larve. Helminths, a căror infecție apare de la pacient sau prin obiecte care îl înconjoară.

Acest ciclu de dezvoltare este în platyhelminthes sporocistice multe specii rotunde viermi și platyhelminthes sporocistice. Cel de-al treilea tip de comportament este observat dacă gazda intermediară este un organism în care se desfășoară nu numai reproducere de dezvoltare, ci și platyhelminthes sporocistice asexuală.

În acest caz, organismul intermediar devora obține un parazit, iar producția va fi de mai multe mii, gata de a infecta gazdele definitive.

Gazdele intermediare de paraziți Luați în considerare un anumit tip de parazit, principalul proprietar al căruia este un om, proprietarul intermediar - vite o vacă, un taur. Acesta este un lanț bullish neînarmat. În corpul uman, cel mai mare teniei cade cu carne de vită puțin procesată. Zesterii sunt introduși în țesuturi și încep dezvoltarea activă.

Regnurile Lumii Vii

Rezultatul acestei dezvoltări este o vierme enormă care trăiește în intestinul uman. Lungimea viermei poate ajunge la metri! În organism, principalul parazit gazdă poate trăi până la douăzeci de ani, în timpul acesta produce miliarde de ouă, care vor fi eliberate din intestin cu scaun, pe care unii dintre ei continuă dezvoltarea lor în gazdă intermediară.

Așa cum sa spus, în acest caz proprietarul intermediar este o vacă sau un taur.

Caracteristicile viermilor paraziti

În intestinele acestor reprezentanți ai bovinelor din ouă vor apărea larve oncosphereechipate cu cârlige speciale. Ei vor fora țesuturile intestinale și se vor răspândi în tot corpul. În mușchii de vaci, larvele se vor muta în următoarea etapă, vor forma finlandezi, care se vor aștepta să intre în corpul transportatorului principal. Hepatic fluke Luați în considerare platyhelminthes sporocistice alt tip de parazit cu un ciclu complex de maturizare în care sunt prezenți mai mulți gazde intermediare.

Platelminții. Caracteristici generale

Acesta este un grup numit trematode hepatice. Aceasta include hepatic și pisica lui fluke, gigant, în formă de lanț și trematode chinezești. Prima gazdă intermediară a trematodului hepatic este moluscul. În corpul său, larvele suferă mai multe etape de degenerare: miracidia, sporociste, redias.

Și numai a treia generație de larve - cecaria, lasă corpul moluștei în căutarea următoarei gazde intermediare.

Toți prădătorii care trăiesc liber. Ei trăiesc în mediul acvatic, mai puțin frecvent pe uscat. Corpul este acoperit cu epiteliu ciliat care conține numeroase glande mucoase. Reprezentant: planarea laptelui.

A doua gazdă intermediară a trematodei hepatice fluke este pește. Cel mai des aparțin familiei de ciprinide.

  • Omul ca un habitat: flatworms și alte viermi - Pe corp
  • Standardele medicale 26 Viermii trăiesc la om Bună ziua, cu tine Olga Ryshkova.
  • Principal Lista bolilor Ciclul și etapele de dezvoltare a flukei hepatice, simptome de infecție și tratament uman Influențele hepatice sunt un vierme parazit care trăiește la om sau la animale, infectând ficatul și conductele biliare.
  • Odată cu schimbarea proprietarilor, indirect Fluviul hepatic Oul se dezvoltă în apă.
  • Sistemul reproductiv al viermilor ciliari. Mâncând viermii plane. Ce viermi roșii mănâncă
  • Compoziția peretelui celular al helminților
  • Acestea sunt în mare parte viermi ciliari.

Dacă tehnologia de sărare este încălcată sau procesarea termică este insuficientă din țesuturile de pește, cecaria intră în organismul gazdei finale, stabilindu-se în ficat sau în tractul biliar. Pentru un om, trematodul chinezesc și fluke-ul pisicilor sunt periculoase.

Lancet în formă de trematode Un alt tip - gălbează lanceolate, al primului scoicii organism platyhelminthes sporocistice ingerat următoarea gazdă intermediară - ant, și mai departe în organismul gazdă final - erbivor. Pentru ca ciclul de dezvoltare să se repete, din organismul gazdei principale, ouăle trebuie să cadă în mediul natural, și anume în corpul apei. Aici sunt "înghițite" cancerul recidiveaza proprietarul intermediar.

Divizia algelor galben-verzi. Algele verzi galbene

Acest lucru se întâmplă de la o platyhelminthes sporocistice la alta, deoarece o persoană nu monitorizează suficient curățenia corpurilor de apă și își permite să evacueze apele uzate fără o curățare adecvată. În ansamblu, evoluția, care determină paraziți să schimbe gazdele, reduce povara asupra unui organism, reduce concurența intraspecifică și elimină dependența de o condiție.

O cale complexă de evoluție este fixată la nivelul genetic al paraziților și le permite să obțină beneficii maxime în fiecare etapă a dezvoltării. Distribuiți pe rețelele sociale:.