Servicii

Salon Masaj Erotic Bucuresti

Masaj de relaxare

Incantatoarelor noastre maseuze va vor oferi o experienta unica de relaxare prin masajul clasic, fara tenta sexuala sau erotica.

Orice parte a corpului, de la cap pana la degetele de la picioare este atinsa cu constiinciozitate in mod egal.

Tensiunea fizica se dizolva in atingerile usoare, energia vietii curgand usor prin intregul corp.

Cunoastem secretele efective ale reducerii stresului nervii din viata cotidiana.

Masajul te face sa vibrezi , are un efect revigorant si relaxant asupra intregului organism.

Masajul cu roci vulcanice poate fi aplicat unei singure parti a trupului sau poate fi aplicat succesiv intregului organism. El poate vindeca leziuni cum sunt cele articulare, poate inlatura stresul, imbunatateste circulatia .

  • Mentinerea unei stari de bine generale;
  • Indepartarea anumitor tensiuni legate de stres;
  • Relaxarea tensiunilor musculare in general;
  • Favorizarea circulatiei energiei prin corp;
  • Favorizarea ciruclatiei sangvine si limfatice;
  • Eliminarea toxinelor

Body massage

In paradisul nostru vei descoperi un spatiu intim, o atmosfera de vis in compania seducatoarelor noastre maseuze. Atingeri, mangaieri de neuitat cu fesele, sanii.

Masajul senzual al intregului corp include pe de o parte relaxarea precum si o inspiratie senzuala care iti va extinde simturile la nivel fizic si spiritual. Astfel maseuza isi foloseste mainile si corpul, luleiuri parfumate si tot ce inseamna senzualitate. Prin atingerile senzuale realizate cu diferite intensitati pe intreaga suprafata a corpului ne ajuta sa dobandim un bun control asupra potentialului creator. Circulatia libera si viguroasa a energiei sexuale prin tot corpul va avea ca rezultat cresterea vitalitatii, a fortei fizice dar si obtinerea unui echilibru.

Salon Masaj Erotic Bucuresti
Salon Masaj Erotic Bucuresti

Masaj erotic

Pasionala forma de masaj erotic body-senzual in zona intima cu trupul maseuzei nud peste al dumeavoastra. – Fara contact sexual.

De indata ce vei fi pregatit sa te lasi contopit de mangaieri, puterea ta si dragostea fata de propria ta persoana se reactiveaza. Experimenteaza sentimentul placerii prin atingerile tandre si senzuale de catre corpul maseuzei. Punctele energetice ale corpului sunt stimulate in timpul acestui proces si se produce conexiunea intre inima si centrul energetic sexual. Acest tip de masaj precede sedinta de masaj erotic oferit de maseuzele noastre.

Este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si declansarea unei stari generale bune.

Dublu masaj

Doua domnisoare sexy si nebunatice va vor oferi o companie de vis prin masajul erotic cu sanii, fesele oferindu-ti cele mai senzuale mangaieri.

Acest ritual al masajului erotic dublu insemanand ca vei fi atins de doua maseuze simultan. Vei simti atingeri intr-un mod original si jucaus. Aceasta va mari placerea mai mult decat de doua ori ! Când primesti un masaj erotic , o mare placere se obtine din respiratii adânci si regulate. Micul show erotic ce precede masajul erotic inseamna atingeri, mangaieri si saruturi intre cele doua maseuze.

Tantrik înseamna mai mult decât arta a amorului oriental, initieri în tehnici senzuale secrete. Este o stiinta care masoara pulsul vieti, care spiritualizeaza tot ceea ce traim. Tantra este experienta de a fii, treaz, viu cu adevarat. Este pamântul, apa, focul, aerul, barbatul ?i femeia, lumina si întunericul într-o misterioasa comuniune. Aprofundând tehnicile specifice, ea ne învata cum sa traim pe deplin in prezent si sa ne bucuram de fiecare clipa. Prin ea obtinem nu doar controlul deplin al energiilor corpului, ci de asemenea ne arata modul de a trai mereu in inima, clipa de clipa pana i în cele mai marunte actiuni.

Salon Masaj Erotic Bucuresti
Salon Masaj Erotic Bucuresti

MASAJ CU COSTUMATII  … FANTEZY

Un masaj erotic combinat cu cele mai indraznete dorinte! Te-ai saturat de un masaj normal? Vrei sa experimentezi ceva iesit din comun? Camerele din salonul noastru reprezinta locul perfect pentru un mic joc erotic! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi … si maseuzele noastre se vor imbraca ca atare si vor intra in rolul pe care tu ti-l doresti! De fiecare data, aceeasi maseuza poate fi cu totul diferita! In acest moment iti poti alege urmatoarele costumatii sexy: Politista rea, Asistenta sexy, Menajera neascultatoare, Femeia pirat sau Diavolita sexy.

 

Vizite Private

Putina distractie nu strica nimanui. Asadar, daca ai de gand sa dai o noua semnificatie zilelor plictisitoare, apeleaza la o alternativa care te va satisaface pe deplin si iti va reincarca ¨bateriile¨. Mai exact, petrece-ti cateva clipe ne neuitat in compania unei domnisoare deosebite-experta in arta iubirii si a masajului erotic. Pentru asta nu trebuie sa vii neaparat la salonul nostru, ci poti pur si simplu sa o chemi la hotel. Aici se vor derula momente de o intensitate maxima, depare de tot ceea ce ai experimentat pana acum. Cat despre palcere…te lasam sa simti pe piela ta!
Crezi ca Bucurestiul este un oras prafuit, prea aglomerat, monoton si lipsit de atractii? Lasa-ne sa iti schimbam parerea.

Ne-am propus sa-ti aratam ca poti petrece o experienta unica chiar si intr-un oras atat de ¨discutat¨ precum Bucurestiul. Pentru asta ne-am ¨inarmat¨ cu cele mai sexy meseuze, gata sa te initieze in ¨drumul¨ dedicat placerii absolute.
Daca esti o fire mai comoda si nu vrei sa te deplasezi pana la salonul nostru, vine domnisoara la tine! Mai exact, maseuzele L’amour fac vizite private la hotel, timp de 20 de minute. In aceste 20 de minute iti garantam ca vei fi rasfatat si tratat asa cum iti doresti. Nu te impotrivi dorintei!

Salon Masaj Erotic Bucuresti