Meniu de navigare

Viermele parazite, viermele parazit by bejan paul on Prezi

Conținutul

Alexandru Voiculescu Deocamdată, indicarea cauzelor au o natură speculativă, fiind nevoie de cercetări detaliate.

viermele parazite

În ultimele trei luni au fost confirmate şase cazuri, iar mai multe cazuri sunt în viermele parazite de investigare. Având în vedere că insula a avut doar două evenimente de genul acesta în ultimul deceniu, creşterea însemnată îngrijorează oficialii din Hawaii şi ridică o serie de probleme cu privire la cauzele care stau la baza capacităţii de răspândire a parazitului, informează Science Alert.

Viermele parazit se numeşte Angiostrongylus viermele parazite nematod a cărei formă adultă se găseşte numai în şobolani.

Medicii au descoperit că acesta avea larve de tenii la creier, potrivit CNN.

De aici, poate fi luat de alte animale, precum melci, creveţi, broaşte sau crabi. Dacă oamenii consumă sau chiar au contact cu acestea sau cu alte surse contaminate de mâncare precum fructele sau legumele care sunt atinse la rândul lor de animalele infectateşi aceştia pot fi infectaţi.

Viermi

De asemenea, nu există simptome, iar cele mai multe larve sunt eliminate de anticorpi. Totuşi, în unele cazuri, viermele ajunge în creier şi în sistemul nervos, rezultând  într-o formă parazitică de meningită care cauzează migrene puternice, tremurături şi simptome ale febrei şi în ultimă instanţă boala se poate dovedi fatală.

Conform oficialilor, parazitul a fost identificat în melci pe insulele Maui, Oahu, Kauai şi Big Island, iar reprezentanţii îndeamnă oamenii să ia toată măsurile de igienă necesare pentru a minimiza riscul apariţiei viermele parazite şi de asemenea să nu atingă melcii.

intraductal papilloma atypia papiloame roșii pe corp

De asemenea, este posibil ca globalizarea şi comerţul să fi dus la răspândirea parazitului, care a fost prima dată viermele parazite în Taiwan în Schimbarea climatică poate juca şi ea un rol în izbucnirea acestei pandemii.

Un studiu din a identificat prezenţa lui A. Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articol:.

hpv definition synonym cum să tratezi viermii la un om